Loading...
FAQ 2017-09-14T14:48:11+00:00

FAQ

 • Hvor lang tid tar det?

  Ved kjøp av våre minste pakker – XSSmall eller Medium tar det ca 7 dager før din nettside er klar til bruk. Ved større nettsider, som f.eks Large eller X-Large tar det normalt rundt 14 dager før din side er ferdig. Haster det? Eller har du andre behov, ta kontakt med oss på hei@din-webdesigner.no.

 • Kan vi redigere siden selv?

  Klart det! Alle nettsider vi produserer, kommer med en «CMS løsning» dette er en plattform som man bruker når man redigerer sin hjemmeside. Vi har laget en fin guide som vi sender med når hjemmesiden deres er ferdig produsert, og blir overlevert.

  Skulle det være noe dere lurer på, eller ønsker dere mer hjelp, ta kontakt med oss på hei@din-webdesigner.no.

 • Jeg har allerede et domenenavn/Webserver!

  Ca 85% av alle som kontakter oss har et domenenavn fra tidligere, da dette er det første man gjerne skaffer seg når man starter et firma. Har dere allerede et domenenavn, og lurer på om det gjør noe med prisen, så er svaret, Nei, ikke egentlig. Det er design, koding og oppsett av websiden som er det mest tidskrevende, og utgjør den største delen av prisen.

  Har dere rukket å leid en webserver, eller lignende, så anbefaler vi at den avsluttes, og heller flytter dette til våre servere, da vi har kraftige servere i en av Norges aller største datasentre laget for at websider skal ha full oppetid, og være lynraske. I tillegg  har vi da full kontroll til enhver tid, og finner lettere ut hva ting er om noe skulle skje. Vil dere veldig gjerne beholde deres webserver, så er det helt greit.

Vi er klare for å hjelpe din bedrift til Suksess!

Gjennom Kreative løsninger, Punktlighet og Smarte løsninger

La Oss Komme Igang!