Loading...
Hva er Google Adwords? 2017-10-03T22:29:31+00:00

Hva er Google Adwords?

Google Adwords er den klart beste måten å markedsføre seg på i dag. Så og si alle bruker Google hver eneste dag, enten de søker etter noe de lurer på, eller om de leter etter et produkt eller tjeneste de trenger. Ønsker du at flere titter innom din nettside, så er det her det skjer. Google Adwords er et system som sørger for at dine annonser havner på en liste med flere andre aktører innen samme bransje.

Du kan være den beste innen ditt fagfelt eller du kan ha verdens beste produkt. Du kan jobbe livet av deg, dag og natt for at dere skal lykkes – uten at det hjelper om dere ikke kan få tak i kundene. Det handler ikke alltid om hvor mye eller hvor hardt du jobber, men om du jobber smart.

Hopper du over den delen hvor du bruker penger på reklame og markedsføring, kaster du alle pengene du allerede har brukt ut av vinduet. Det er riktig som det sies: Du må bruke penger for å tjene penger – og Google AdWords er den reklamen som gir deg mest for pengene. Hvorfor? Du reklamerer til folk som faktisk søker etter det du selger, i stedet for å presse reklamen din på folk som leser en avis eller et nettsted, hvor du er heldig hvis 5% av de som ser annonsen din er interessert i tjenesten eller produktet du selger.

I Google AdWords kan man sette inn hvilket beløp man ønsker. Det er med andre ord du som bestemmer hvor mye det skal koste.  Men det skal sies at man vil se bedre resultater dersom man setter inn et høyt beløp enn et lavt.

Betal for det du får!

Hos Google betaler du bare hvis noen fysisk trykker på reklamen din. Hvis 10 stykker trykker på annonsen din, og hvert klikk koster 15 kroner, betaler du med andre ord 150 kroner. Hvis 20 stykker trykker på annonsen din, betaler du 300 kroner. Hvis kun èn av de 20 kjøper en tjeneste av deg, har du med andre ord kun betalt 300 kroner for et oppdrag. Og da ser man bort ifra selve reklamen for bedriften din, som flere hundre andre har sett (men ikke trykket på), samt de 19 andre som valgte å besøke hjemmesiden din.

Velg ditt eget beløp!

For 300 kroner ville du bli latterliggjort i reklamebransjen, hos Google får du kunder og får spredd navnet ditt til flere hundre mennesker. Så hvis det i verste utfall koster deg 5.000 kroner i reklameutgifter for å få inn 10.000 kroner i kassa, er det verdt det! Hadde du ikke brukt de 5.000 kronene, hadde du ikke omsatt for noe i det hele tatt. I tillegg til de 10.000 kronene du har omsatt for, har du viktigst av alt fått en kundegruppe som du kan høste salg av i årene fremover. Det kan fort gi mye ekstra inntekter man ikke har tenkt over.

Vi er klare for å hjelpe din bedrift til Suksess!

Gjennom Kreative løsninger, Punktlighet og Smarte løsninger

La Oss Komme Igang!