Loading...
Nettbutikk 2017-10-03T22:23:23+00:00

Nettbutikk med muligheter

Skal du starte nettbutikk og er på jakt etter noen som kan designe den for deg? Da har du kommet til rett sted! Vi i din-webdesigner.no ordner hele prosessen for deg, alt fra design av selve siden, til opprettelse av alle produkter dere skal selge. Vi skaffer dere rett avtaler med kort innløser og setter opp betalingsterminal på nettsiden, enten kunden vil betale med Faktura, MasterCardVisa eller Vipps.

Utgifter

Som med alle andre type butikker, er det også en del utgifter med en nettbutikk. Det er stort sett 3 kostnader knyttet til driften av en nettbutikk.

Engangsbeløp i forbindelse med kjøp av nettbutikken, inkluderer opsett av butikk, design og produkter på deres nettside.

Fast månedsbeløp for drift av nettbutikken – Fra 599,- eks mva. Hos oss inkluderer det betaling med Faktura, Vipps og Kort.

Avtale med kort innløser – Ca 3kr + 3% av alle transaksjoner. Dette beløpet kan variere. Alle må ha en avtale med en kort innløser.

Dette er stort sett alle kostnader knyttet direkte til din nettbutikk. Månedsbeløp vil variere fra leverandør til leverandør, men alle må bruke en ekstern betalingsløsning grunnet sikkerhet, som er ekstremt viktig når det kommer til nettbutikker. Kortinformasjon og kundedata er ting vi ikke vil ha på avveie.

Kontakt Oss I Dag

Eksempler på sider med nettbutikk

Vi er klare for å hjelpe din bedrift til Suksess!

Gjennom Kreative løsninger, Punktlighet og Smarte løsninger

La Oss Komme Igang!